Tegeltjeswijsheid: Onbewust onbekwaam zijn is dé conditie om te kunnen leren!

Onbewust onbekwaam is dé conditie om te kunnen leren:

Weet je wat een plezierige situatie is om je in te bevinden? Als je je niet bewust bent van wat je (nog) niet weet en (nog) niet kunt. ‘Waarom dan?‘ hoor ik je vragen. Omdat je dan onbevangen aan iets kunt beginnen. Je weet dan immers nog niet of het moeilijk wordt, of het wel leuk wordt, en zo meer. Overweeg jij om trainer te worden en deelnemers te helpen groeien naar onbewust bekwaam, geheel volgens de leercirkel van Maslow? Kom dan eens naar onze (gratis) oriëntatie workshop ‘Je ontwikkeling als trainer/coach’. Meer info of je aanmelden kan via de volgende link

Waarom deze tegeltjeswijsheden blog?

Na een halve eeuw leven in trainings-en coachingsland is het voor deze Annelies Tegel tijd geworden om haar wijsheden met haar volgers te delen. Dus blijf deze blog volgen want er komen nog heel veel wijsheden van Tegel, waar ook jij je voordeel mee kunt doen.

Geef een reactie

trainersacademie

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien wordt het wel tijd om de beste opleiding te kiezen voor jezelf, in een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies dan ook de eerste én de beste opleiding: bij Trainers Academie.

Inschrijven nieuwsbrief