Ook trainers hebben nog veel te leren

Tegeltjeswijsheid: ‘Ook trainers hebben nog veel te leren’

Trainen is bij uitstek een beroep waarbij leren en ontwikkelen centraal staan. Ik durf te beweren dat de meeste trainers  dit vak hebben gekozen vanwege de aantrekkelijkheid dat ze zelf ook altijd blijven leren. Zelfs al heb je een training voor de zoveelste keer gegeven, je zult om aantrekkelijk te blijven steeds opnieuw moeten schaven en schuren aan je training om ‘m nog perfecter te maken. Blijf jezelf dus opstellen als lerende, als iemand die onderweg is en niet al ‘aangekomen’ is. Vraag naar feedback, laat een collega een keer meekijken als je traint zodat je niet een eigenwijze professional wordt die denkt dat ‘ie alles al gezien en beleefd heeft.

Ben je geïnteresseerd in het vak trainen of ben je op zoek naar een manier om jezelf verder te ontwikkelen in dit vak? Kom dan eens naar onze (gratis) oriëntatieworkshop‘Trainen als vak’ die we elke maand geven, iedere keer op een andere plek in Nederland.

Waarom deze tegeltjeswijsheden blog?
Na een halve eeuw leven in trainings-en coachingsland is het voor deze Annelies Tegel tijd geworden om haar wijsheden met haar volgers te delen. Dus blijf deze blog volgen want er komen nog heel veel wijsheden van Tegel, waar ook jij je voordeel mee kunt doen.

Geef een reactie

trainersacademie

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien is de tijd aangebroken om voor jezelf te kiezen, voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies daarvoor dan ook de eerste én de beste opleiding: Trainers Academie maakt er je vák van!

Onze opleidingen

Inschrijven nieuwsbrief