Ruth Sinkeler

Ruth Sinkeler

Examinator

Ruth Sinkeler is sinds 2016 aan Trainers Academie verbonden in de rol van examinator voor de coachopleidingen. Zij is bekend als spreekster en schrijfster obver de onderwerpen Sexy Leiderschap, Happy Ondernemen en UBUNTU leiderschap in business.

Marja Davids

Marja Davids

Examinator

Marja Davids is professional teamcoach en in dienst van het Kootsjhuys. Voor Trainers Academie maakt zij deel uit van de examencommissie voor de opleiding Professional Coach.

Caroline van Hoogstraten

Caroline van Hoogstraten

Trainer/coach

Caroline van Hoogstraten, is psycholoog  en als trainer / coach verbonden aan Trainers Academie sinds 2008.   Wij vroegen haar: Wat maakt voor jou dit vak zo boeiend? Caroline van Hoogstraten: ‘Het leukste wat je kunt worden is jezelf! Het…

Sander Trooster

Sander Trooster

Trainer/coach

Sander is als trainer/coach verbonden aan Trainers Academie sinds 2018 Sander over zichzelf: ‘Wat ik gaaf vind aan het opleiden van coaches is dat niet alleen de deelnemers waar ik mee werk en wiens potentieel ik aanspreek zich persoonlijk en…

Ineke van den Berg

Ineke van den Berg

Trainer/coach

Ineke verzorgt de onderdelen POP (persoonlijk ontwikkelplan) en Loopbaanzelfmanagement van de trainersopleiding en verschillende dagen in de coachopleiding.

Hettie Nijhof

Hettie coacht deelnemers van de trainer-en coachopleiding

Hanneke Elich

Hanneke coacht de deelnemers van de trainer-en coachopleiding