Strategie partners

Trainers Academie heeft strategische samenwerkingsverbanden met diverse organisaties:

                                                    

In oktober 2010 is Trainers Academie vanuit haar maatschappelijke betrokkenheid een samenwerking aangegaan met De Regenboog Groep. Trainers Academie wil haar steentje bijdragen aan een beter leven voor de mensen voor wie De Regenboog zich inzet. Medewerkers en alumni zetten zich in als vrijwilliger bij De Regenboog en helpen deze mensen door middel van coaching weer een stukje op de goede weg.

Het project waar Trainers Academie zich voor inzet heet ‘Versterk je Netwerk’. Het doel van dit project is om mensen met psychische / psychiatrische beperkingen in een sociaal isolement, te ondersteunen bij het versterken van hun netwerk. Trainers Academie attendeert haar deelnemers aan de opleiding tot professioneel coach op dit prachtige initiatief. Wanneer je je als vrijwilliger aanmeldt, verbind je je voor een jaar aan De Regenboog. Hierin kun je 1 à 2 coachingstrajecten aangaan. Tevens is er dan een verplichte deelname aan de training “Versterk je Netwerk” van 5 dagdelen bij de Vrijwilligersacademie . Daarnaast ontvang je gedurende de duur van de vrijwilligersovereenkomst professionele werkbegeleiding in de vorm van maandelijkse intervisiebijeenkomsten.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.regenboog.org of neem contact op met Nicole Stoop
of Aleida de Hoop; vjn@deregenboog.org of op tel.nr.: 020 – 531 76 00. Wil je de enthousiaste ervaringen van onze medewerkers en deelnemers weten? Neem contact op met Annelies Tegel via anneliestegel@www.trainersacademie.com of 06-27654467.


Sinds 2012 werkt Trainers Academie samen met Stichting Vrouwen Vooruit, een initiatief van Annemieke Winder. Vrouwen vooruit is er voor vrouwen uit Amsterdam west en omgeving die zich willen ontwikkelen en een stap vooruit willen zetten in de samenleving. Vrouwen vooruit biedt begeleiding, trainingen en cursussen om vrouwen hierbij te ondersteunen. Trainers Academie biedt aan haar deelnemers voor de opleiding Professional Trainer de mogelijkheid om vlieguren op te doen bij deze stichting. Een mooie win-win situatie! Wil je meer informatie? Kijk dan op www.vrouwenvooruit.nl of neem contact op met Annemieke Winder via 06 1324 7518 of via annemieke@vrouwenvooruit.nl

Stichting New Dutch Connections en is een initiatief van Bright Richards (artistiek leider) en Margriet Stuurman (zakelijk leider) NDC is opgericht voor het overbruggen van de kloof tussen Nederlanders en nieuwe Nederlanders. Lees meer over de inspirerende aanpakken op www.newdutchconnections.nl . Trainers Academie levert een bijdrage door deelnemers aan de opleidingen Professional Trainer en Coach op vrijwillige basis vlieguren te laten opdoen. Voor meer informatie neem je contact op via 06 5344 1677 of info@newdutchconnections.nl

Trainers Academie werkt samen met Humanitas in het project Kindervakantieweken; deze vakantieweken worden georganiseerd voor kinderen waarvan de ouders zich door uiteenlopende redenen geen vakantie kunnen veroorloven. De vrijwilligers die deze vakantieweken mogelijk maken krijgen vooraf een training over samenwerken, teambuilding, omgaan met lastig gedrag etc. verzorgd door trainers in opleiding bij Trainers Academie. Als je meer wilt weten, neem dan contact op met Loes Hulsebosch of Laura Blaauw, coördinatoren van dit prachtige project via 0575-546057 of L.Hulsebosch@humanitas.

HR community is een plek waar professionals, die vinden dat mensen de cruciale sleutel vormen voor een succesvolle organisatie, elkaar ontmoeten. HR community staat voor verbinden, veranderen, vernieuwen en verbeteren. Community based door ontmoeting, dialoog en co-creatie. Beoogd wordt een bijdrage te leveren aan wendbaarheid, ondernemerschap en werkplezier. De productiviteit, innovativiteit en mobiliteit in Nederland moeten omhoog en mensen bepalen het succes van organisaties. Het vakgebied dat bij uitstek verstand heeft van mensen zou dus een dominante rol in organisaties moeten spelen. maar die moet zij wel eerst verdienen. Trainers Academie is sponsor van HR community en levert inhoudelijke bijdragen aan diverse events.

TFC is sinds 2009 nauw verbonden met Trainers Academie en sinds 2010 gemeenschappelijk gehuisvest. TFC is al sinds 1954 hét adres voor trainingsmedia ten behoeve van training, coaching en opleiding: trainingsvideo’s, boeken, competentietesten, didactische werkvormen, serious games, e-learning. Ten behoeve van Trainers Academie zijn specifieke testen samengesteld, evaluatieformulieren, kwaliteitsprotocollen, etc.

Het Nive is het managersplatform van Nederland. In 1925 opgericht en daarmee de oudste managersvereniging van ons land. Nog steeds actief en springlevend. Via de leden bereikt Nive ruim 30.000 managers. Bij de grote bedrijven, maar ook in het MKB. De vereniging wordt breed gedragen. Samen met TFC is Trainers Academie als strategische partner met Nive verbonden.

Sinds 1 september 2018 werkt Trainers Academie samen met YFU Nederland. YFU is een non-profit vrijwilligersorganisatie die jongeren al ruim 60 jaar de mogelijkheid biedt op uitwisseling te gaan en te wonen bij een lokaal gastgezin. Op deze manier leren zij o.a. een andere cultuur kennen en een vreemde taal spreken. Trainers Academie biedt haar deelnemers aan de opleiding trainer en coach de mogelijkheid om vlieguren te maken bij dit mooie bedrijf! Wil jij een gastgezin coachen of leerlingen op scholen of andere vrijwilligers trainen? Neem dan contact op met Jens Koopman (director) via 06-11742674 of per mail: jens.koopman@yfu.nl

Geef een reactie