De Keuzewijzer

Als je eenmaal besluit om je te laten opleiden tot professional trainer en/of coach, heb je nog een puzzel voor de boeg: welke opleider moet je kiezen? Er zijn best veel aanbieders en de goedkoopste zal niet de beste zijn, maar of een dure opleiding ook een heel goede is, is nog maar de vraag.

Om je op weg te helpen hebben wij de Keuzewijzer gemaakt. Niet als reclame voor Trainers Academie maar als objectief hulpmiddel. Welke aspecten doen er echt toe? Waar moet je op letten? Hoe kom je achter de feiten? Wat weegt voor jezelf eigenlijk zwaar?

Download gratis De Keuzewijzer en zie door de bomen het bos weer.

Privacy
Wil je eerst weten hoe we omgaan met jouw gegevens? Lees dan onze privacy statement.

Hoe selecteer je de opleiding die bij jou past?

Trainersacademie Keuzewijzer

Je wilt een opleiding tot trainer en/of coach gaan volgen, maar hoe maak je je keuze uit de diverse aanbieders? Het lijkt soms wel of opleiders elkaars teksten overnemen waardoor hun websites en brochures weinig verschillen. Maar je wilt toch wel graag weten waar je aan begint en niet achteraf merken dat er juist voor jou wel een geschiktere opleiding was geweest.

Geef een reactie

trainersacademie

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien wordt het wel tijd om de beste opleiding te kiezen voor jezelf, in een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies dan ook de eerste én de beste opleiding: bij Trainers Academie.

Inschrijven nieuwsbrief