De eerste, de beste!

Hoezo de eerste en beste in HRD opleidingen?

Trainers Academie was de eerste: al meer dan 20 jaar dé specialist in HRD opleidingen. We leiden op tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de ‘train de trainer’ opleiding. Al circa 1000 alumni vonden hun werkkring in het vak dat zij met passie en deskundigheid beoefenen. Leg je oor goed te luisteren als je er een tegenkomt, want ze zijn zonder uitzondering onze ambassadeurs.

En Cedeo stelde onlangs nog eens vast dat we ook de allerhoogste klanttevredenheid scoren: 99,4 van de 100 kwaliteitspunten! Vandaar ons advies: kies de eerste, de beste opleiding!

Voor wie alle details van het Cedeo rapport wil bestuderen: je kunt het integraal downloaden, hier.

Wil je toch ook zelf  de verschillende aanbieders van opleidingen vergelijken, dan wordt je van veel teksten op websites niet wijzer. Om toch door de bomen het bos te kunnen zien, bieden we je De Keuzewijzer aan.

Gecertificeerde éénjarige Post HBO opleiding

Onze gecertificeerde 1-jarige post HBO opleidingen zijn afgestemd op de mix van beginnende én ervaren trainers, opleiders, coaches en adviseurs, die zich met een deeltijd opleiding willen bekwamen of verder willen professionaliseren in human resources development. Een gevarieerd team 20 opleiders zetten zich in om jouw toekomstwens te realiseren. Cedeo liet ons eind 2017 weten dat geen opleiding ooit zo’n hoge waardering scoorde voor haar docenten. Daar zijn wij best wel trots op.

Kom naar een gratis kennismakingsworkshop of download documentatie van een opleiding naar keuze.

Geef een reactie