Acquisitie voor HR professionals

Aquisitie voor HR professionals.

Je kunt als trainer, coach of adviseur steengoed zijn in je professie, maar vervolgens moet er wel voldoende werk voor je zijn. Je zult jouw inzet dus moeten ‘verkopen’. Acquisitietraining is een must, ongeacht of je voor jezelf werkt of voor een andere organisatie. Trainers Academie wil het misverstand wegnemen dat verkopen een hard vak is, terwijl trainen en coachen zo soft lijken. Als je houdt van jouw HRD werk en er goed in bent, mag het verwerven van passende opdrachten geen obstakel voor je zijn.

Maar goed, niet iedereen is geboren verkoper en alleen al het idee om zomaar een potentiële opdrachtgever te gaan bellen vinden de meesten van ons doodeng. Daarom ontwikkelde Trainers Academie speciaal voor haar eigen afstudeerders een meerdaags programma Acquisitietraining. Net als veel andere oud-deelnemers van onze opleidingen zul je binnen en paar dagen ervaren dat ook verkopen eigenlijk wel een kick geeft!

Heb jij je opleiding tot trainer, coach of adviseur ergens anders genoten? Geen probleem, onze Acquisitietraining stelt geen voorwaarden aan de deelnemers, dus iedereen die van z’n vak houdt is welkom.

Praktische informatie:
Dag:
Tijden: 09.30 aanvang t/m 17.00 uur einde
Locatie: Huize de Bannink, Banninkslaan 4, 7427RE Deventer