360•Feedbacktest

Test jezelf: Hoe goed ben jij al?

Misschien treed je zo nu en dan al op in de rol van trainer, coach, teamcoach of adviseur. Misschien heb je best al wat didactische vaardigheden ontwikkeld. Maar durf je jezelf ook een professional te noemen? Of wordt het na deze test tijd om eerst eens aan je POP, je persoonlijk ontwikkelingsplan, te werken?

Meten is weten. Dus doe deze test van jouw trainer- of coachcompetenties met de Vaardigheidsmeter©, de gevalideerde 360-graden feedback test van onze strategische partner TFC, en vergelijk jouw zelfbeeld  met hoe anderen je zien: je sterktes en je verbeterpunten. Zo’n test is altijd leerzaam, al was het maar om je persoonlijke leerdoel scherp te krijgen.

Test jezelf als trainer, coach of adviseur, g.r.a.t.i.s. !

Trainers Academie biedt je in samenwerking met TFC deze test van jouw competenties geheel gratis aan.

Invullen van de feedback test kost je ongeveer 10 minuten en je kunt zelf bepalen van wie je feedback vraagt. Je krijgt de resultaten in een keurig rapportje, met grafiekjes en een format voor je actieplan of persoonlijk ontwikkelingsplan.

Je logincode voor de test krijg je direct na je aanmelding hier.

En als je op basis van jouw 360º-test de uitkomsten eens wilt doorpraten, dus een goed gesprek over je didactische vaardigheden en dat persoonlijk ontwikkelingsplan, weet dan: je bent welkom, we helpen je graag!

Geef een reactie

trainersacademie

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien wordt het wel tijd om de beste opleiding te kiezen voor jezelf, in een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies dan ook de eerste én de beste opleiding: bij Trainers Academie.

Inschrijven nieuwsbrief