Gratis 360 graden Feedbacktest

Test jezelf: Hoe goed ben jij al?

Misschien treed je zo nu en dan al op in de rol van trainer, coach, teamcoach of adviseur. Misschien heb je best al wat didactische vaardigheden ontwikkeld. Maar durf je jezelf ook een professional te noemen? Of wordt het na deze test tijd om eerst eens aan je POP, je persoonlijk ontwikkelingsplan, te werken?

Meten is weten. Dus doe deze test van jouw trainer- of coachcompetenties met de Vaardigheidsmeter©, de gevalideerde 360º-feedback test van onze strategische partner TFC, en vergelijk jouw zelfbeeld met hoe anderen je zien: je sterktes en je verbeterpunten. Zo’n test is altijd leerzaam, al is het maar om je persoonlijke leerdoelen scherp te krijgen.

Test jezelf als trainer, coach of adviseur, gratis !

Trainers Academie biedt je in samenwerking met TFC deze gevalideerde test van jouw competenties geheel gratis aan.

Invullen van de feedback test kost je ongeveer 10 minuten en je kunt zelf bepalen van wie je feedback vraagt. Je krijgt de resultaten in een keurig rapportje, met grafiekjes en een format voor je actieplan of persoonlijk ontwikkelingsplan.

Je logincode voor de test krijg je direct na je aanmelding hier.

En als je op basis van jouw test de uitkomsten eens wilt doorpraten, dus een goed gesprek over je didactische vaardigheden en dat persoonlijk ontwikkelingsplan, weet dan: je bent welkom, we helpen je graag!