Referenties

Wat deelnemers over Trainers Academie zeggen:

Het is hard werken

Als je wilt starten met een coachopleiding, moet je wel echt bereid zijn om hard te werken, ook aan jezelf! Voor mij was dit een vrij hobbelig pad, maar als ik terugkijk ben ik blij en trots.

Martijn Jebbink, projectleider MinBiZa

Vernieuwende ideeën over mijn vak en een groot aantal boeiende leermomenten

De samenwerking met de andere deelnemers, de intervisiegroepen en de praktijkgerichte trainingsdagen zijn een feest om mee te maken en geven voortdurend nieuwe input aan je carrièrekansen als trainer.

Mieke Hahndiek, Professional trainer/coach bij Metanoia

Wat het oplevert

Als je ziet wat er voor dat geld gedaan wordt en wat het je vervolgens in je werk oplevert, vraag je je niet veel meer af over de gevraagde prijs. Het is een gepast bedrag.

één van onze oud-deelnemers

Goedkoop!

Voor inschrijving dacht ik: ‘Jeetje, wat een dure opleiding!’ en nu ik het hele traject heb afgerond, denk ik: ‘Jeetje, wat was dat goedkoop!’. Het heeft me ontzettend veel opgeleverd.

één van onze oud-deelnemers

Zelfs als ik niet voor een groep sta, heb ik veel aan mijn opleiding

Als adviseur sta ik regelmatig voor een groep in workshops of tijdens trainingen. Door meer inzicht in de menskant en de groepsdynamiek in processen kan ik nog effectiever te sturen op het beoogde resultaat.

Paul Boluijt, senior adviseur Adviesgroep Gezondheidszorg Arcadis

Een volledig pallet

De trainers zijn specialisten in hun vakgebied en hebben een eigen stijl. Zo ervaar je een volledig palet aan mogelijke werkwijzen.

één van onze oud-deelnemers

Heel veel waarde

Als je ziet wat je voor deze investering terugkrijgt, kun je niet anders dan uiterst positief zijn. De opleiding geeft je heel veel toepasbare praktische waarde en een bijzonder waardevol netwerk. Daarin is deze opleiding uniek!

oud-deelnemer in de CEDEO rapportage

Zoveel meer!

Ik had verwacht dat ik in deze opleiding nieuwe tools en skills als coach op zou doen, maar ik heb zoveel meer gekregen. Ik heb geleerd over mijn eigen functioneren en hoe dat te verbeteren.

één van onze oud-deelnemers

Deze opleiding is meer dan alleen een post-HBO certificaat

De kennis en vaardigheden die ik heb mogen leren en ervaren hebben mij als trainer een bredere basis gegeven. Ik voel mij nu zekerder en comfortabeler, voor en tijdens trainingen. Mijn rugzak is nog meer gevuld.

Martin Castel, senior trainer Militair Leiderschap & Teambuildingen

Persoonlijk

De opleidingen hebben een bijzonder persoonlijk karakter. De kandidaten worden echt individueel begeleid. Zij zijn goed in persoonlijke ontwikkeling. De opleiding gaf mij de vonk om voor mezelf te beginnen.

oud-deelnemer in de CEDEO rapportage

Cadeautje!

Dit is een van de mooiste cadeautjes die ik mezelf in de afgelopen jaren heb gegeven! Ik kwam er op dag één al achter dat wat ik al jaren doe, veel beter kan.

één van onze oud-deelnemers

Zelf toepassen

Je reflecteert op je eigen handelen in de praktijk en in de training. Dat is bijzonder leerzaam, want die reflectie leer je na de training ook zelf toe te passen.

één van onze oud-deelnemers