Uniek: Werkgarantie

Uniek: Werkgarantie

Als je bij onze opleiding opteert voor de garantieregeling, zorgen wij – met jou samen – dat je binnen een jaar als trainer aan het werk bent.

Wil je als trainer in dienst bij een bureau of grote organisatie? Met je diploma als Professional Trainer gaat dat lukken, dat kunnen we ‘hard’ garanderen. Wij helpen je de werkgever te vinden die bij jouw opleiding en jouw ambities aansluit, je wordt door ons gecoacht, wij perfectioneren jouw sollicitaties en wij borgen dat jij en je opdrachtgever content zijn. Als het jezelf niet lukt zorgen wij er wel voor. En als je besluit om ZZP’er te worden, dan bieden wij je een training acquisitie op maat aan en helpen je aan de perfecte match met je toekomstige collega’s. We garanderen dat je opdrachten verwerft en echt aan de slag kunt, ook als ZZP’er. Dit alles bieden we met gepaste trots aan dankzij ons brede netwerk en de persoonlijke band met het merendeel van onze 1000 afgestudeerden.

Inschrijvers voor en deelnemers aan de opleiding tot Professional Trainer, of hun huidige werkgever, kunnen voor deze unieke garantieregeling opteren. Wil je precies weten wat de garantie inhoudt, lees dan de regeling en voorwaarden hier.

Geef een reactie