“ Copy & paste”

Wie het lastig vindt om de juiste trainersopleiding te kiezen, is dringend welkom bij een van de grootste opleiders in ons land.  Deze concullega’s van Trainers Academie zijn gevestigd in de provincie maar vinden zichzelf ‘global’. Eerst registreerden ze listig de URL www.trainersacademie.nl om onze zoekenden naar hun eigen site te dirigeren. De beroepsnaam Professional Trainer, waar onze opleiding toe opleidt, kopieerden ze ook al gauw. Vervolgens kopieerden ze ook onze oriëntatieworkshops en diverse teksten van onze site en opleidingsgids. Een erkenning van de NOBTRA was gemakshalve ook gekopieerd, hoewel ze deze erkenning helemaal niet hebben. En om zeker te stellen dat geïnteresseerden niet op een workshop van Trainers Academie terechtkomen, hebben ze hun eigen workshop nu op komende 31 januari gepland. Je raadt het al: precies als ook Trainers Academie haar workshop geeft!

Kennelijk ontbreekt het deze ‘grote’ opleider ernstig aan creativiteit, maar met ordinaire ‘copy & paste’ hebben ze geen moeite. Waar een groot bedrijf klein in kan zijn. Trainers Academie overweegt nu om aan te kondigen dat ons management binnenkort bloot in de plomp springt. Kijken of ze ons ook eens te snel af kunnen zijn, zo vlakbij de Waal…

Geef een reactie

trainersacademie

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien is de tijd aangebroken om voor jezelf te kiezen, voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies daarvoor dan ook de eerste én de beste opleiding: Trainers Academie maakt er je vák van!

Onze opleidingen

Inschrijven nieuwsbrief