De TA Friday van deze maand

Ben jij erbij op vrijdag 29 november a.s.?

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday’s, informele ontmoetingen bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden. Doelen: netwerken, wijzer worden, trainer worden, weekend inluiden, bij blijven en blij blijven. Er zijn hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een ‘hot topic’ uit het vak. En ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij!

Kosten: geen; maar jouw kleine vrijwillige bijdrage is welkom!
Stap op de trein of pak de auto en begin het einde van de middag nuttig en plezierig, dit maal op het mooie landgoed De Bannink in het buitengebied van Deventer, neem gerust partner of collega mee, het is heel informeel.

De eerstkomende is op vrijdagmiddag 29 november a.s. en Maartje Popma, directeur/eigenaar van het bedrijf CVinSpe, dat uitgegroeid is tot een landelijk coaching- en trainingsbureau en oud deelnemer van Trainers Academie, geeft de workshop van 17.00 – 18.00 uur met als onderwerp: ‘Are you ready to face your future?’Ontdek de grote kracht van visualisatie en welke verrassende voordelen het heeft om een persoonlijk toekomstplan te creëren. Maartje verzorgt deze workshop samen met haar collega Margreta Barten

De workshop
De eerstkomende is op vrijdagmiddag 29 november a.s. en Maartje Popma, directeur/eigenaar van het bedrijf CVinSpe, dat uitgegroeid is tot een landelijk coaching- en trainingsbureau en oud deelnemer van Trainers Academie, geeft de workshop van 17.00 – 18.00 uur met als onderwerp: ‘Are you ready to face your future?’Ontdek de grote kracht van visualisatie en welke verrassende voordelen het heeft om een persoonlijk toekomstplan te creëren. Maartje verzorgt deze workshop samen met haar collega Margreta Barten

De workshop
Door middel van visualisatie kunnen we vanuit onze eigen kracht tot verrassende nieuwe inzichten en ideeën komen. In deze workshop ga je, naast wat kennisoverdracht, vooral zelf ervaren. Je krijgt de kans een kijkje te nemen in jouw eigen toekomst!

Kortom een workshop met ontdekkingen en verrassingen die je persoonlijke effectiviteit én coachvaardigheden een boost zal geven!

Start vandaag nog met je toekomst! Meld je snel aan, want vol=vol.

Tot ziens op 29 november a.s. in Deventer!

Kijk voor meer informatie over CVinSPe op de website: https://cvinspe.nl

We starten om 16.00 uur in de historische eetkamer van Huize de Bannink, Banninkslaan 4, 7427RE bij Deventer (gratis parkeergelegenheid)

We zien je graag op 29 november a.s.! Aanmelden graag via info@trainersacademie.com

Maartje Popma

 

1 Reactie

  • Eleanore Merrill
    Posted 7 april 2019 17:00 0Likes

    ik hoop te gaan! hangt van af hoe mijn moeder vordert. ik bevestig als het lukt… groeten!

Geef een reactie