De TA Friday van deze maand

Ben jij erbij op vrijdag 25 oktober a.s.?

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday’s, informele ontmoetingen bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden. Doelen: netwerken, wijzer worden, trainer worden, weekend inluiden, bij blijven en blij blijven. Er zijn hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een ‘hot topic’ uit het vak. En ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij!

Kosten: geen; maar jouw kleine vrijwillige bijdrage is welkom!
Stap op de trein of pak de auto en begin het einde van de middag nuttig en plezierig, dit maal op het mooie landgoed De Bannink in het buitengebied van Deventer, neem gerust partner of collega mee, het is heel informeel.

De eerstkomende is op vrijdagmiddag 25 oktober a.s. en Ivonne van Dis, directeur en eigenaar van ivonnevandis.nl  en oud deelnemer van Trainers Academie, geeft de workshop van 17.00 – 18.00 uur met als onderwerp: ‘Ontdek jouw GPS voor ondernemersland’.

De workshop
Yes je bent gecertificeerd trainer/coach, je diploma in the pocket, een nieuwe carrière ligt voor je. Je start vol goede moed, aantrekkelijke website, kaartjes met een boodschap, verbluffend logo, pakkende teksten. Je schrijft je in bij de Kamer van Koophandel,

Hoera jouw bedrijf is een feit!
Van de KvK heb je een routebeschrijving ontvangen voor ondernemersland. Wellicht heb je een gids gevraagd om je te helpen de juiste weg te vinden.

Of niet, kan jij het wel alleen?

Uit eigen ervaring weet ik dat je best makkelijk kunt verdwalen in Ondernemersland.  Welk aanbod past bij jou? Welke klant en waar kan je ze vinden? Welke Marketing? Wie ben jij als ondernemer?

Op 25 Oktober geef ik de interactieve workshop `Ontdek jouw GPS voor Ondernemersland` bij de Trainersacademie van  17 tot 18 uur.

Tot ziens op 25 oktober a.s. in Deventer!

Kijk voor meer informatie over Ivonne op: www.ivonnevandis.nl

We starten om 16.00 uur in de historische eetkamer van Huize de Bannink, Banninkslaan 4, 7427RE bij Deventer (gratis parkeergelegenheid)

We zien je graag op 25 oktober a.s.! Aanmelden graag via info@trainersacademie.com

 

1 Reactie

  • Eleanore Merrill
    Posted 7 april 2019 17:00 0Likes

    ik hoop te gaan! hangt van af hoe mijn moeder vordert. ik bevestig als het lukt… groeten!

Geef een reactie