De TA Friday van deze maand

Ben jij erbij op 22 februari?

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday’s, informele ontmoetingen bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden. Doelen: netwerken, wijzer worden, trainer worden, weekend inluiden, bij blijven en blij blijven. Er zijn hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een ‘hot topic’ uit het vak. En ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij!

Kosten: geen; maar jouw kleine vrijwillige bijdrage is welkom!
Stap op de trein of pak de auto en begin het einde van de middag nuttig en plezierig, dit maal op het mooie landgoed De Bannink in het buitengebied van Deventer, neem gerust partner of collega mee, het is heel informeel.

De eerstkomende is op vrijdagmiddag 22 februari a.s. en Roeland Schweitzer verzorgt een miniworkshop van 17.00-18.00 uur met als onderwerp: “Presenteren voor profs”. In deze hands-on workshop gaan we aan de gang met fysiek presenteren, stemgebruik en een paar gouden toneelregels. Roeland Schweitzer is senior trainer en oprichter van Speechen.nl, dat volledig is gespecialiseerd in trainingen presenteren en spreken voor groepen.

Kom vrijdag 22 februari a.s. naar TA Friday en ontmoet Roeland, je krijgt er geen spijt van!

We starten om 16.00 uur in de historische eetkamer van Huize de Bannink, Banninkslaan 4, 7427RE bij Deventer (gratis parkeergelegenheid)

We zien je graag op 22 februari a.s.! Aanmelden graag via info@trainersacademie.com

Wil je al meer lezen over Roeland, kijk dan op zijn site: https://www.speechen.nl

Geef een reactie