De TA Friday van deze maand

Ben jij erbij op 28 juni?

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday’s, informele ontmoetingen bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden. Doelen: netwerken, wijzer worden, trainer worden, weekend inluiden, bij blijven en blij blijven. Er zijn hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een ‘hot topic’ uit het vak. En ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij!

Kosten: geen; maar jouw kleine vrijwillige bijdrage is welkom!
Stap op de trein of pak de auto en begin het einde van de middag nuttig en plezierig, dit maal op het mooie landgoed De Bannink in het buitengebied van Deventer, neem gerust partner of collega mee, het is heel informeel.

De eerstkomende is op vrijdagmiddag 28 juni a.s. en Johan Timmers, regisseur van speelfilms o.a. Vechtmeisje, Loenatik en Vreemd bloed, geeft de workshop van 17.00 – 18.00 uur met als onderwerp:“leidinggeven aan jezelf”.

Johan gaat je meenemen in zijn wereld, het maken van speelfilms. Een complex proces waarbij hij leiding geeft aan veel verschillende mensen, met ieder een eigen discipline.
Het samen maken van iets wat nog niet bestaat, wat alleen in zijn hoofd zit,wat hij moet overdragen maar ook moet bewaken.Een proces waar hij moet sturen maar ook ieders creativiteit moet stimuleren.

Aan de hand van korte filmfragmenten, bespreekt hij de uitdagingen binnen zijn werk.
Hij laat je zien dat zijn leiderschap gestoeld is op een intensieve en nauwgezette voorbereiding. Tegelijkertijd moet hij in staat blijven om ruimte te geven aan spontane ingevingen en improvisatie.

Hoe koppel je een sterke visie aan een flexibele houding op de werkvloer?
Tijdens de workshop zal hij regelmatig de verbinding leggen met hoe je leiderschap neemt als trainer over je training. Wat te doen als de groep zelf accenten wil leggen op jouw trainingsprogramma? Vasthouden aan je ‘script’ of flexibel zijn en meegaan met de wensen van je deelnemers? Hoe neem je daarin leiding?
‘Ik hoop dat je na deze voorbeelden uit mijn werk, op een open manier naar jouw eigen leiderschap kunt kijken. Ik hoop je te overtuigen dat een flexibele houding op de werkvloer goed leiderschap ondersteunt’.

Tot ziens op 28 juni a.s. in Deventer!

Johan Timmers
Kom vrijdag 28 juni a.s. naar TA Friday en ontmoet Johan, je krijgt er geen spijt van!

We starten om 16.00 uur in de historische eetkamer van Huize de Bannink, Banninkslaan 4, 7427RE bij Deventer (gratis parkeergelegenheid)

We zien je graag op 28 juni a.s.! Aanmelden graag via info@trainersacademie.com

1 Reactie

  • Eleanore Merrill
    Posted 7 april 2019 17:00 0Likes

    ik hoop te gaan! hangt van af hoe mijn moeder vordert. ik bevestig als het lukt… groeten!

Geef een reactie