Feestelijke diploma uitreiking voor 16 geslaagde trainers en coaches!

Feestelijke diploma uitreiking voor 16 geslaagde trainers en coaches,

Nederland is weer tien gediplomeerde coaches en zeven gediplomeerde trainers rijker! Afgelopen zaterdag vond de feestelijke diploma uitreiking plaats op Huize de Bannink in Deventer. Opa’s, oma’s, vader en moeders, kinderen en kleinkinderen, kennissen, vrienden, de opkomst was massaal! Er is gelachen, gehuild, gezongen, gedanst, gespeeld en er is veel gespeecht; de opleiders kregen een warme douche aan complimenten opgestickerd, wat een feest!

Lieve Fenne, Martine, Bob, Gio, Esther, Heleen, Mirjam, Abderrahim, Natalie, Tiemen, Henriëtte, Susan, Zoë, Con, Mike en Carlijn, dank jullie wel voor de prachtige manier waarop jullie met ons het succes gevierd hebben!

                                              

Geef een reactie

trainersacademie

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien is de tijd aangebroken om voor jezelf te kiezen, voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies daarvoor dan ook de eerste én de beste opleiding: Trainers Academie maakt er je vák van!

Onze opleidingen

Inschrijven nieuwsbrief