De ultieme opleidingslocatie

Sinds een jaar verzorgt Trainers Academie al haar opleidingen even buiten Deventer, in een bos,  op landgoed De Bannink. Het oude landhuis, genaamd Huize de Bannink, waar we ook kantoor houden, ligt in een oase van rust omrand door een waterpartij waar de nijlganzen vertoeven tijdens de zomermaanden.

Verhuizen uit hartje Amsterdam is een bewuste keuze geweest om onze opleidingen nog meer impact te geven. Dat doen we door de natuur te betrekken bij onze opleidingsactiviteiten.Dus het kan je als deelnemer zomaar overkomen dat de opleider je uit de trainingszaal (de oude eetkamer van het pand) de tuin of het bos in stuurt, omdat de zon schijnt en je brein beter werkt als je frisse lucht opsnuift!

Het is telkens weer genieten van de sfeer en de vrolijk lerende deelnemers in de tuin. Onze hond Amai houdt alles in de gaten, liggend op de rode bank in het zonnetje en ook de poezen ontgaat niets. Zij weten al dat de lunch met veel vers een hoogtepunt van de dag is!

Dus, alle moderne trainingslocaties ten spijt, dit is het ultieme leren in een ultieme omgeving, zeg maar opleiden 2.0!

Door Annelies Tegel

Directeur Trainers Academie

Geef een reactie

trainersacademie

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien is de tijd aangebroken om voor jezelf te kiezen, voor een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel. Kies daarvoor dan ook de eerste én de beste opleiding: Trainers Academie maakt er je vák van!

Onze opleidingen

Inschrijven nieuwsbrief