Daarbij kreeg ik – achteraf gezien – de beste opleiding die er in Nederland te koop is”

Wouter Raatgever rondde in 2000 de opleiding tot Professionaal Trainer af en is tegenwoordig business developer voor het bedrijf Be More You en Avatar trainer

Vernieuwende ideeën over mijn vak en een groot aantal boeiende leermomenten

mieke-hahndiek“Wanneer je al jarenlang ervaring hebt als communicatietrainer op de werkvloer is het vinden van een passende Post HBO-opleiding een hele klus! Ik wilde meer dan de basisbeginselen en ik wilde uitgedaagd worden om te leren en verder te bouwen vanaf het niveau dat ik al had bereikt. Geen softe omgeving maar een pittige uitdaging. Trainers Academie biedt de opleiding die aansluit bij de persoonlijke ervaring van de aspirant-trainer en de communicatietrainer met al behoorlijk wat werkervaring. Het persoonlijk intakegesprek en goede informatie vooraf maken het trainingsaanbod  heel inzichtelijk. Daarnaast is er de mogelijkheid om facultatief deel te nemen aan een aantal leermomenten buiten de trainingsdagen om, die zeer de moeite waard zijn.

Trainers Academie maakt gebruik van sfeervolle trainingslocaties en ook de entourage rondom de opleiding is plezierig verzorgd. De altijd goed verzorgde lunches zijn mooi meegenomen tijdens de intensieve trainingsdagen. De opleiding beschikt over een aantal goede en ervaren trainers/docenten, waarbij voor mij de trainingsdagen met het onderwerp ‘coachend trainen’ er uitsprongen en een zeer waardevolle aanvulling leverden op mijn kennis en mogelijkheden.

De samenwerking met de andere deelnemers, de intervisiegroepen en de praktijkgerichte trainingsdagen zijn een feest om mee te maken en geven voortdurend nieuwe input aan je carrièrekansen als trainer. Het jaar Trainers Academie heeft mij naast de registratie als Post-HBO erkende communicatietrainer ook veel vernieuwende ideeën over mijn vak opgeleverd en er zijn een groot aantal boeiende leermomenten gecreëerd. Ik kan Trainers Academie vanuit mijn ervaring van harte aanbevelen.”

Mieke Hahndiek  (www.metanoia.nu)

Deze opleiding meer is dan alleen een post-HBO certificaat

“Na verschillende opleidingen binnen Defensie en reeds tien jaar trainingen te hebben verzorgd, werd mij de mogelijkheid geboden om de trainersopleiding van Trainers Academie te volgen. Mijn doel was mijn eigen kennis om te zetten in een 

waardevol Post-HBO certificaat. Na een jaar intensief door verschillende zeer professionele trainers te zijn getraind, moet ik bekennen dat deze opleiding meer is dan alleen een post-HBO certificaat. De kennis en vaardigheden die ik heb mogen leren en ervaren hebben mij als trainer een nog bredere basis gegeven. Mede door Trainers Academie voel ik mij zekerder en comfortabeler, voor en tijdens trainingen. Mijn rugzak is nog meer gevuld. Mijn dank gaat uit naar de academie en haar professionele trainers.”

Martin Castel, Senior trainer Militair Leiderschap & Teambuildingen

Als ze een goede ondergrond willen”

Joy van Beek heeft een eigen bedrijf Business Academy Moving forward BV en volgt op dit moment de opleiding tot Professional Trainer.

Lees  testimonials over de opleiding tot Professional Coach hier.