Trainers Academie … maakt er je vak van!

Hoe lang nog doe je met plezier je huidige werk, voor je huidige manager?  Misschien wordt het wel tijd om om te kiezen voor jezelf, in een vak dat echt bij je past: Trainer, Coach, Trainer/Coach, Teamcoach of HRD Adviseur, maar dan professioneel.

Luister hoe zomaar enkele van onze alumni oordelen:

 

 

 

 

Meer testimonials vind je op de pagina’s van de verschillende opleidingen. Binnen een jaar kun je jezelf ‘professional’ noemen en onafhankelijk zijn. Maar als je dat wilt, ga dan voor kwaliteit, dus oriënteer je terdege op de aanbieders van opleidingen en weet dat goedkoop meestal duurkoop is.

Specialist in HRD opleidingen

Trainers Academie is al meer dan 20 jaar dé specialist in HRD opleidingen. We leiden op tot coach, trainer en HRD adviseur. Ook de gecombineerde opleiding trainer/coach is zeer in trek. Sommigen noemen ons de bakermat van de ‘train de trainer’ opleiding. Vele honderden alumni vonden hun werkkring in het vak dat zij met passie en deskundigheid beoefenen. Leg je oor goed te luisteren als je er een tegenkomt, want ze zijn zonder uitzondering onze ambassadeurs.

Gecertificeerde éénjarige Post HBO opleiding

Onze gecertificeerde 1-jarige post HBO opleidingen zijn afgestemd op de mix van beginnende én ervaren trainers, opleiders, coaches en adviseurs, die zich met een deeltijd opleiding willen bekwamen of verder willen professionaliseren in human resources development. Maar liefst 20 opleiders zetten zich in om jouw toekomstwens te realiseren.

Kom naar een gratis kennismakingsworkshop of vraag documentatie aan.