Acquisitie voor HR professionals

Opleidingsdocumentatie

START:
12 september 2018
DURATION:
3 - 4 maanden
ID:
TA-AT
CREDIT:
100 SBU's
PRICE
2,950.00

INSTRUCTORS:

Annelies Tegel
Directeur en programma manager

Address

Landgoed De Bannink, Deventer   View map

Categories

Je kunt als trainer, coach of adviseur steengoed zijn in je professie, maar vervolgens moet je nog wel zorgen dat er voldoende werk voor je is. Acquisitietraining is een must, ongeacht of je voor jezelf werkt of voor een andere organisatie. Trainers Academie wil het misverstand wegnemen dat verkopen een hard vak is, terwijl trainen en coachen zo soft lijken. Als je houdt van je HRD vak en er goed in bent, mag het verwerven van passende opdrachten geen obstakel voor je zijn.

Maar goed, niet iedereen is geboren verkoper en alleen al het idee om zomaar een potentiële opdrachtgever te gaan bellen vinden velen van ons doodeng. Daarom verzorgt Trainers Academie speciaal voor deze doelgroep ieder jaar een meerdaags programma Acquisitietraining. Net als veel andere oud-deelnemers van onze opleidingen zul je ervaren dat ook verkopen eigenlijk wel een kick geeft!

Heb jij je opleiding tot trainer, coach of adviseur ergens anders genoten? Geen probleem, onze Acquisitietraining stelt geen voorwaarden aan de deelnemers dus iedereen die van z’n vak houdt is welkom.

Een mooi vak hebben is één, maar je wilt ook mooie klanten hebben!

Direct inschrijven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte