TA Friday's op 30 juni 2017

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday's. Een informele ontmoeting bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden. Ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij! Met hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een 'hot topic' uit het vak Doelen: netwerken, wijzer
PRICE
0.00

Speakers

Start

30 juni 2017 - 16:00

End

30 juni 2017 - 19:00

Address

Double Tree - Hilton, Oosterdokstraat 4 Amsterdam   View map

Ben jij er bij?

 

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday’s. Een informele ontmoeting bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden.

Ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij!
Met hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een ‘hot topic’ uit het vak
Doelen: netwerken, wijzer worden, trainer worden, weekend inluiden, bij blijven en blij blijven.

Kijk even mee naar de ontvangstsfeer op onze TA Fridays:

Kosten: geen; maar een kleine vrijwillige bijdrage in onze ‘loyalty jar’ is welkom!
Stap op de trein en begin het einde van de middag nuttig en plezierig naast het CS op deze spannende locatie in het Hilton, met prachtig uitzicht op het IJ, neem gerust partner of collega mee, het is heel informeel.

Dit keer gaan we in de workshop met senior trainer en coach Hanneke Elich aan de slag over:

        In contact met jezelf, en je Zelven: werken met Voice Dialogue

In deze workshop maken we met behulp van Voice Dialogue contact met enkele Zelven, stemmen of subpersonen, in ons.

Ieder mens heeft zo zijn sterktes en zwaktes, verlangens en angsten. Sommige kanten hebben we goed ontwikkeld, ze zijn zichtbaar en herkenbaar voor onszelf en anderen. Andere zijn veel minder ontwikkeld, we zouden ze meer kunnen leven maar we durven, willen of kunnen dat niet zomaar. We zijn ons meestal niet zo bewust van de kanten die we dagelijks veelvuldig inzetten of juist onderdrukken. Voice Dialogue helpt bij uitstek om duidelijkheid te krijgen in wat we doen en laten, en waarom. Op speelse en tegelijkertijd indringende wijze leer je jezelf/Zelven te accepteren, gewoontepatronen te onderzoeken, en bewuster keuzes te maken.

Via korte ervaringsoefeningen, enkele opdrachten en enige theoretische toelichting leer je in deze workshop iets over het gedachtengoed en de werkwijze van Voice Dialogue. Wie weet smaakt het naar meer!

We starten om 16.00 uur in de Lobby van Double Tree naast het centraal station in Amsterdam. Laat ons even weten of je komt via info@ trainersacademie.com

MORE DETAIL

Email

info@trainersacademie.com

Schrijf svp tijdig in, want vol = vol!

BUY NOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte