TA Friday's op 26 januari 2018

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday's. Een informele ontmoeting bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden. Ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij! Met hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een 'hot topic' uit het vak Doelen: netwerken, wijzer
PRICE
0.00

Start

26 januari 2018 - 16:00

End

26 januari 2018 - 19:00

Address

Double Tree by Hilton, Oosterdoksstraat 4 te Amsterdam   View map

Ben jij er bij?

 

Elke laatste vrijdagmiddag van de maand: TA Friday’s. Een informele ontmoeting bij Trainers Academie van deelnemers, alumni, kerntrainers en geïnteresseerden.

Ja, onze directeur Annelies Tegel is ook (bijna) altijd van de partij!
Met hapjes en drankjes en iedere keer een mini-workshop over een ‘hot topic’ uit het vak
Doelen: netwerken, wijzer worden, trainer worden, weekend inluiden, bij blijven en blij blijven.

Kijk even mee naar de ontvangstsfeer op onze TA Fridays:

Kosten: geen; maar een kleine vrijwillige bijdrage in onze ‘loyalty jar’ is welkom!
Neem gerust partner of collega mee, het is heel informeel.

Begin 2018 goed en stap op de trein en begin het einde van de middag nuttig en plezierig naast het CS op deze spannende locatie in het Hilton, met prachtig uitzicht op het IJ, neem gerust partner of collega mee, het is heel informeel.

De eerste van dit jaar is op 26 januari a.s. en de workshop wordt verzorgd door Jolanda Verburgt (oud-deelnemer), met als thema: 

Waarderend ontwikkelen – Versterken van talent, motivatie en plezier om te leren, van “probleem gericht naar potentieel gericht” ontwikkelen!

Leer Talentgerichte interventies toepassen in je trainingen door AI (Appreciative Inquiry =waarderend veranderen en ontwikkelen) in te zetten.

Kom vrijdag 26 januari a.s. naar TA Friday. Jolanda Verburgt, oud-deelnemer uit het jaar 2005 , verzorgt een workshop.

Waarom juist AI? We zijn er al snel op gericht om de gap tussen de huidige en de gewenste situatie te willen overbruggen. Het uitgangspunt voor interventies is er dán op gericht mensen te ondersteunen in het wegwerken van een tekort, aandacht geven aan iets waar we vanaf willen.

AI biedt een ander perspectief: je kunt ook leren en ontwikkelen met successen als uitgangspunt, groeien door te versterken wat er al wél werkt. En dat als bouwsteen gebruiken om potentieel- en toekomstgericht te werken aan vooruitgang. Met de focus op eigenheid, persoonlijke kracht en energie-gevende interventies. Op deze TA Friday zetten we talent in de spotlight!

We starten om 16.00 uur in de lobby bar van Double Tree by Hilton, Oosterdoksstraat 4 in Amsterdam (naast het Centraal Station).

Ik zie je graag op 26 januari a.s.!

Groet! Annelies en Jolanda

 

MORE DETAIL

Email

info@trainersacademie.com

Schrijf svp tijdig in, want vol = vol!

BUY NOW

1 reactie

  • leuk en belangrijk, misschien kan en kom ik, nog niet zeker

    Ineke van den Berg Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte