Blije mensen op de diplomauitreiking

Blije mensen op de diplomauitreiking

Zaterdag 28 oktober 2017 was het weer zover: feestelijke diplomauitreiking op Huize de Bannink. Weer wist Trainers Academie in een klein jaar tijd een groep professional trainers  op te leiden die, na al die maanden hard werken aan zichzelf plus een heus praktijkexamen met publiek, nu dolblij hun officiële diploma’s in ontvangst mochten nemen. Nogmaals: van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

Het werd een geweldig gezellige partij, compleet met partners, kids en ouders. Eindelijk kon iedereen echt ontspannen. Natuurlijk werden er bubbeltjes geschonken, taartjes en ander lekkers gehapt en mooie woorden naar elkaar gesproken.

De buitenfoto met deze deelnemersgroep spreekt boekdelen: uitzinnig blij met het behaalde resultaat maar ook een hechte teamgeest die als vanzelf was gegroeid! Een paar andere plaatjes van deze event:

Speeches, bloemen en presentjes waren er niet alleen voor de geslaagden, maar ook voor de docenten, die op handen worden gedragen.

Een tevreden academiedirecteur Annelies Tegel, hier geflankeerd door twee van de kerntrainers Michella Harte (l) en Mieke Tummers (r). Ook zij werden door de geslaagde deelnemers in het zonnetje gezet.

Al 800 ambassadeurs!

Inmiddels heeft Trainers Academie  in de afgelopen 20 jaren al meer dan 800 volwassenen opgeleid tot professional trainer, coach of adviseur. We durven te stellen dat het allemaal ambassadeurs van Trainers Academie zijn geworden en daar zijn we enorm trots op. Wil jij ook eens proeven wat zo’n opleiding voor jou kan betekenen? Kom dan eens buurten op een van de maandelijks oriëntatie-workshops. Het kost je niets en je wordt er beslist veel wijzer van in een paar uurtjes tijd, met alle aandacht voor jou persoonlijke situatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *